یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ار بیتوته،البته گروهی این غذا را یک خوراک گیلانی میدانند و معتقدند كباب ترش ابتدا در گیلان درست شده ولی در حال حاضر این غذا در همه نقاط شمال كشور و در رستورانهای شمالی درست میشود.
اصل و نسب كباب ترش
كباب یک غذای اصیل ایرانی است كه پخت آن از زمانهای دور در بین ایرانیها رواج داشته است. برخی معتقدند پخت كباب از زمان مغولها در ایران رایج شد و برخی دیگر بر این باورند پخت كباب از زمان ناصرالدین شاه رواج پیدا كرد. كباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه میشود؛ یعنی شمالی های نواحی مختلف سبزیهای گوناگونی داخل آن می ریزند ولی بهطور كلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده میشود.
سبزی های محلی كباب ترش چیست؟
مردم گیلان برای درست كردن كباب ترش از سبزی محلی «چوچاق» استفاده میكنند و علاوه بر این سبزی به مواد اولیه كباب، جعفری هم اضافه میكنند. بعضی از كدبانوهای شمالی در تركیب این غذا گردو، سیر و روغن زیتون هم بهكار میبرند. سبزی كباب ترش در مناطقی از شمال متفاوت با گیلان است و در آن سبزی محلی «خالواش» و «بینه» میریزند. گاهی برای درست كردن كباب ترش به جای سبزی محلی از نعناع، جعفری و گشنیز هم استفاده میشود و بعضی وقت ها آشپزها به جای این سبزی ها فقط به ترخون و مرزه بسنده می كنند.
برای طرز تهیه کته کبابی از هر نوع کبابی می توانید استفاده کنید اما در شمال کشور بیشتر از کباب ترش استفاده می شود.
نکاتی در مورد پخت کباب ترش
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد