کباب ترکی همان دونر است.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

کباب ترکی یا دنر را با گوشت قرمز و یا مرغ، چه چرخ کرده و چه فیله و حتی به صورت کباب ترکی مخلوط میتوان تهیه کرد. ما در روش اول از گوشت چرخ کرده و در روش دوم از گوشت فیله استفاده کرده ایم. امیدواریم که از تهیه کردن کباب ترکی رستورانی اما در خانه لذت ببرید.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۲۹
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ما ایرانی هاست که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ می کشند و در مجاورت حرارت قرار می دهند. دونر که به زبان ترکی به معنای چرخنده است به سیخ چرخنده برای تهیه این کباب اشاره می کند.

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

مواد لازم کباب ترکی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها