به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،شیرینی کنجدی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه راحتی دارد. مواد لازم برای تهیه این شیرینی، اغلب در همه منازل یافت میشود.

مواد لازم شیرینی کنجدی
روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) |
۲۵۰ گرم |
پودر قند |
۱۵۰ گرم |
آرد |
۴۰۰ گرم |
کنجد خام |
۷۰ گرم |
تخم مرغ کامل |
۱ عدد |
زرده تخم مرغ |
۱ عدد |
طرز تهیه شیرینی کنجدی
- پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست شود.
- اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.
- آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید تا یک خمیر یک دست حاصل شود.
- خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
- سینی فر را کمی چرب کنید.
- اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالبهای شیرینی را در سینی فر بچینید.
- فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالبهای شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
- پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود.
- سپس شیرینیها را از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید.
- شیرینی کنجدی آماده پذیرایی از مهمان است...
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه پیراشکی گوشت