سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، «جما اوهانلون» از متخصصان در استرالیا تغذیه گفت: مصرف قارچ به حفظ سلامت روده کمک کرده، فرد را برای مدت زمان طولانی تری سیر نگه میدارد، بوی بد دهان را از بین برده و سطح ویتامین D در بدن را هنگام قرار گرفتن در معرض نور ماوراء بنفش افزایش میدهد.
در مطالعه جدیدی که در مرکز تحقیقات تغذیه استرالیا انجام گرفت، متخصصان دریافتند بیشتر انواع قارچهای خوراکی حاوی میزان مشخصی از ترکیبهای زیستفعال هستند که این ترکیبات نه تنها در سبزیجات بلکه در برخی انواع گوشت، غلات و خشکبار نیز وجود دارند.
در گزارش زیر به فوائد مصرف روزانه قارچ برای سلامت اشاره شده است:
تحقیقات نشان میدهد مصرف قارچهایی که در معرض نور خورشید قرار داشتهاند، سطح ویتامین D را افزایش داده و میتواند به اندازه مصرف مکمل ویتامین D برای سلامتی سودمند باشد.
مصرف قارچ با افزایش احساس سیری و کاهش گرسنگی و نیاز به مصرف غذای بیشتر در طول روز مرتبط است و باعث میشود که این ماده خوراکی گزینه مناسبی برای افرادی باشد که وزن خود را تحت کنترل دارند.
قارچ همچنین حاوی پروبیوتیکهای خاصی است که باکتریهای خوب روده را تغذیه میکند و میتواند به رفع بوی بد دهان کمک کند.
قارچ حاوی میزان قابل توجهی از آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک کرده و از عملکرد سیستم ایمنی بدن حمایت میکند.
مصرف مرتب قارچ با کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان و جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات مرتبط است.
همچنین دیواره سلولی قارچ حاوی بتاگلوکان است. این نوع فیبر محلول که معمولا در جوی دوسر یافت میشود، کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود میبخشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد