به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن.
مواد لازم مارمالاد انجیر
انجیر تازه |
500 گرم |
شکر |
1 کیلوگرم |
آب |
1 لیتر |
پودر ژلاتین |
1 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش |
3 عدد |
طرز تهیه مارمالاد انجیر
- برای تهیه مارمالاد انجیر ابتدا انجیرها را شسته و ساقه های آن ها را جدا کنید، سپس آن ها را به تکه های دلخواه برش بزنید.
- لیموها را خیلی خوب بشویید. آن ها را از قسمت طول دو نیم کرده و سپس در همان راستا هر کدام از دو تکه را به برش های بسیار نازک تبدیل کنید.
- داخل یک کاسه بزرگ حدود یک لیتر آب ریخته و لیمو ها و انجیر ها را به آن اضافه کنید. درب ظرف را با یک حوله یا پارچه تمیز بپوشانید. یک شب صبر کنید تا پوست لیموها کاملا نرم شود.
- روز بعد مخلوط لیمو و انجیر را داخل یک قابلمه بریزید و به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشانید تا کاملا نرم شوند.
- شکر و پودر ژلاتین حل شده در آب را اضافه کنید و اجازه دهید در مخلوط لیمو و انجیر حل شوند. در این زمان نیز حرارت باید ملایم باشد. حدود ده دقیقه صبر کنید. اکنون مارمالاد شما آماده است.
- با دقت داخل شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را ببندید. شیشه ها را در جای خنک و یا یخچال نگهداری کنید. از این مارمالاد می توانید به مدت یک ماه استفاده کنید.