به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن.
انجیر تازه | 500 گرم |
شکر | 1 کیلوگرم |
آب | 1 لیتر |
پودر ژلاتین | 1 قاشق غذاخوری |
لیمو ترش | 3 عدد |
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین خبر داد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
مدیر تولید، تأمین و بررسی فیلمنامه دفتر فیلمنامه رسانهملی، روند تحول تولید متون نمایشی را توضیح میدهد
۱۰ ملوان ایرانی با پیگیری سفیر ایران در آفریقای جنوبی آزاد شدند