به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمکستان ، همه ما در خانواده با کودکی لجباز روبرو شده ایم . امروزه با وجود مشکلات اقتصادی کنترل اعصاب در برابر رفتارهای کودکان کار سختیت مخصوصاٌ در میهمانی ها یا زمانی که خسته و عصبانی هستید. البته حفظ خونسردی و آرامش در برابر خیلی از کودکان هم راحت است. اگر شما مادر، خاله، مادربزرگ کودکی لجباز و پر انرژی هستید مطالعه این پست به حفظ خونسردی شما در برابر رفتارهای ناخوشایند کودکتان توصیه می گردد.
نکاتی که برایتان حائز اهمیت است را از کودکی به فرزندانتان آموزش دهید یعنی نحوه ی سلام کردن، برخورد با بزرگتر، زمان مناسب خواب و نحوه ی صحیح غذا خوردن را از سنین خیلی کم به فرزندانتان آموزش دهید تا به مرور زمان به عنوان یک عادت برایشان تلقی شود. در این صورت با رفتارهای خلاف نظر شما کمتر روبرو خواهید شد و به صبوری کمتری نیاز دارید.
سعی کنید با فرزندانتان با ادبیاتی ساده و راحت صحبت کنید تا کودک کاملاً متوجه منظور حرف شما شود. با این روش کمتر مجبورید حرفتان را تکرار نمایید. پس از صحبتتان اجازه دهید فرزندتان در مورد صحبت مربوطه سوال های خود را بیان کند و با قوانین و برنامه های خود آشنا شود.
شما باید این واقعیت را بپذیرید که صبر و تحمل کودک ۶ ساله ی شما نسبت به بزرگسالان کمتر است پس زمانیکه میان صحبت شما و همسرتان سوالی از شما می کند عصبانی نشوید و به زبان آرام از او بخواهید که اول دستش را به نشانه اجازه بالا ببرد . با این روش متوجه رفتار اشتباهش خواهد شد.
سعی کنید خوابتان را در اولویت قرار دهید. حتما مادران گرامی از بی خوابی های شبانه کلافه و خسته اند اما سعی کنید از کوچکترین فرصت برای خوابتان استفاده کنید چرا که فردی که خواب کافی نداشته باشد از کلافه گی و سر درد های آزار دهنده رنج می برد در نتیجه صبر و حوصله ی کمتری نسبت به سایر افراد دارند. بارها دیده شده که فرزند به خواب فرو رفته اما مادران در شبکه های مجازی مشغول به چت کردن با دوستان و آشنایان هستند. این کار را نکنید و به خوابتان اهمیت دهید تا با نشاط روز خود را آغاز نمایید.
شما باید در ابتدا به سلامت خود اهمیت دهید. ورزش کردن می تواند به نشاط ،سلامتی و اعصاب و روان شما بسیار کمک کند . پس ورزش را در برنامه های هفتگی خود قرار دهید.
حتما برای تمامی مادران پیش آمده که در میهمانی یا فروشگاه های بزرگ از رفتارهای کودک خود عصبی و کلافه شده اند. در این مواقع لحظه ای نفس عمیق کشیده و تا ۱۰ بشمارید و با زبانی نرم به فرزند خود توضیح دهید که در چه موقعیتی قرار گرفته اید و شما را همراهی کند. مطمئن باشید چناچه با زبانی تند به او تذکر دهید ممکن است لجبازی او نسبت به آن رفتار بیشتر شود و مدام آن را تکرار نماید.
اگر کودک عصبانیت شما را در برابر رفتار خود ببیند این رفتار را سرمشق خود قرار داده و در هر شرایطی از خشم و عصبانیت استفاده می کند. کودکان تمامی رفتار پدر و مادر را الگوی خود در نظر می گیرند پس سعی کنید با اندکی صبر و تحمل اعصاب خود را کنترل نمایید تا نتیجه تربیت و رفتار خود را در آینده ببینید.
اگر فکر می کنید روش های گفته شده در مورد شما راهکاری محسوب نمی شود و همچنان از رفتارهای کودک خود رنج می برید می توانید جهت بالا بردن صبر خود و تربیت صحیح فرزند خود با یک روانشناس مشورت کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد