
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دریافتند فیتوشیمیایی هایی نظیر اسیدالاژیک، اسید گالیک، پنیکالاژین وپونیکالین استخراج شده از پوست انار دارای قابلیت مهار کروناویروس هستند.
محققان در این مطالعه تأثیرات عصاره پوست انار را بر فرایند جایگیری کروناویروس در سلولهای میزبان بررسی کردند.
در این مطالعه، چهار عصاره استخراج شده از انار بر روی چهار پروتئین منتخب مورد هدف کروناویروس آزمایش شدند.
نتایج نشان داد ترکیبات عصاره انار پتانسیل بسیار خوبی در تعامل با اهداف پروتئینی موردنظر داشته و میتوانند از ورود ویروس به سلول میزبان جلوگیری نمایند از اینرو گزینههای خوبی برای آزمایشات بعدی هستند.
درحال حاضر محققان معتقدند انار و آب انار یک گزینه طبیعی با طیف وسیعی از خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است