
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- گوشت دنده گوسفندی 800 گرم
- پیاز ریز خردشده 2 عددبزرگ
- لیمو ترش 2 عدد
- روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل سیاه ، پودر آویشن به میزان لازم
- گوجه فرنگی 2 عدد
اصول پخت دنده کباب در فر
گوشت دنده را به قطعه های منظم برش میدهیم و با پیاز خرد شده و آب لیموی تازه گرفته شده و مقدار خیلی کمی نمک به همراه فلفل سیاه ، آویشن و روغن زیتون مخلوط میکنیم و تا گوشت مزه دار شود.روی گوشت را با سلفون می پوشانیم و در داخل یخچال به مدت 5 ساعت قرار میدهیم .
- هنگام پختن دنده ها میتوانید به آن کمی دیگر نمک بزنید تا خوش طعم تر شود. کف ظرفی که مناسب فر است گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش میزنیم و روی آن را با پیازهایی که برای مزه دار کردن گوشت استفاده کرده بودیم می پوشانیم و کباب دنده را روی آن میچینم و در فری که از قبل با حرارت 250 درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم به مدت 2 الی 2 ساعت و نیم قرار میدهیم تا دنده ها کاملا پخته شوند.
- بعد از اینکه نصف این زمان گذشت دنده ها را از فر خارج میکنیم و آنها را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته شود و دوباره داخل فر میگذاریم . بخاطر وجود گوجه فرنگی و پیاز داخل ظرف ، گوشت دنده خیلی لطیف و نرم پخته شد.این غذای خوشمزه را میتوانید در کنار ماست و سبزیجات و با نان یا برنج نوش جان کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ