یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله ونوس
مواد لازم :
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم
آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم
نمک دو پنس
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مواد و نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید. فر را روی صد و هفتاد تنظیم کنید. آرد و پودر قند و جدا الک کنید. کره نرم شده در دمای محیط و با پودر قند و وانیل با دور تند دو دقیقه بزنید تا سبک و پفکی و سفید بشه. سپس سفیده رو با نمک اضافه کنید و یک دقیقه بزنید، در آخر آرد و کم کم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر جمع بشه. بعد سر قیف و ماسوره بذارید، ۲d ویلتون یا هر ماسوره ای که شبیهشه، مواد و بریزید داخلش و کف سینی که کاغذ روغنی انداختید به صورت بیضی یا دبلیو یا یه خط ساده شبیه چوب کبریت بزنید، چون با فشار دست به قیف خمیر کمی نرم میشه، من پنج دقیقه تو یخچال استراحت میدم، بعد میذارم تو فر، به مدت ۱۵ دقیقه که زیر شیرینیهاتون طلایی بشه، بعد از فر دراوره و با شکلات بن ماری تزیین کنید. این مقدار حدود ۴۵ عدد شیرینی به این شکل داد. نوش جان
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد