به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

هندوانهها را به شکل مکعب خرد کرده و داخل کیسههای پلاستیکی زیپدار قرار دهید. سعی کنید آب هندوانه را داخل کیسه نریزید. کیسهها را داخل فریزر قرار دهید تا هندوانهها کاملا یخ بزند. زمان کافی برای یخ زدن هندوانهها حدود ۵ تا ۶ ساعت است. نکتهای که باید در این مرحله توجه کنید این است که هیچ وقت هندوانهها را داخل ظرف در فریزر قرار ندهید چون به لبههای ظرف میچسبند و جدا کردن آنها کار سختی است.
مخلوط کن را آماده کنید. هندوانههای یخزده را از فریزر بیرون بیاورید و همراه با مقدار کمی آب هندوانه داخل مخلوط کن بریزید. آب هندوانه بیشتر برای بهتر مخلوط شدن هندوانهها استفاده میشود.
مخلوط کن را با سرعت پایین شروع کنید و شروع به هم زدن هندوانهها بکنید. هم زدن با سرعت بالا ممکن است هندوانهها کامل مخلوط نشوند.
یخ در بهشت آماده است. آن را داخل لیوان ریخته و با برشهای مثلثی هندوانه تزیین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد