به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

برای شروع کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. رشتههای کادایف را به تابه اضافه کنید و با کره تفت دهید. شکر را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مغزهای گردو را هم خرد کنید و داخل کاسه بریزید.
یک کاسه بردارید و نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و شیر را درون کاسه با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر کمی داغ شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید. آرام هم بزنید تا غلظت مواد زیاد شود سپس شیر عسلی را اضافه کنید و هم بزنید.
یک قالب نسبتا گود به طول و عرض 20 سانتیمتر بردارید. مخلوط رشته را کف قالب بریزید و به وسیله یک قاشق آن را خوب پخش و کمی فشرده کنید. حالا مایه دسر را روی رشتهها بریزید. کمی هل روی مایه بریزید و مابقی رشتهها را اضافه کنید. دسر آماده است. کافی است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس با کمی خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد