سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آرگا
ژل شفاف آلوئه ورا: دو قاشق غذاخوری
آب لیموی ترش یا از هر نوع مرکبات چون پرتقال ، گریپ فروت و…: یک فنجان
عسل
ابتدا برگ های آلوئه ورا را به قطعات کوچکتر برش دهید تا راحتتر بتوانید پوست آن را جدا نمایید. بعد از جدا نمودن پوست سبز رنگ آن سعی نمایید تا لایه زرد رنگی که روی ژل هست را نیز جدا نمایید. البته می توانید به خوبی در زیر آب سرد بشویید یا با محلول سرکه سفید و آب، این لایه زرد رنگ که عامل تلخی و سبب اسهال و ناراحتی های معده می گردد را به خوبی از بین ببرید.
سپس باید بلافاصله ژل را در مخلوط کن ریخته (زیرا برخی مواد مغذی خود را در واکنش با اکسیژن از دست خواهد داد ) و به همراه آبمیوه دلخواه خود میکس نمایید. تا محلول صاف و یکدستی ایجاد شود. با توجه به ذائقه خود برای شیرین کردن شربت می توانید از عسل و یا شکر نیز استفاده نمایید. همچنین برای رقیق کردن و خنک نمودن آن از مخلوط آب و یخ به اندازه کافی استفاده نمایید. برای درست کردن نوشیدنی پالپ دار نیز می توانید تکه های میوه های مورد نظر یا تکه های ژل آلوئه ورا را در طرز تهیه شربت آلوئه ورا به شربت اضافه نمایید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد