
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمابانو
رشته عربی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرمی ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
کرم کارامل آماده ۲ بسته
شیر ۴ لیوان
شیرعسلی ۱ بسته
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه :
رشته را ریز کرده با کره به مدت ۲ دقیقه تف میدهیم و کف ظرف مورد نظر ریخته بعد کرم کارامل و سس آماده اش را باز کرده و همراه شیر روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا حل شود و بعد کمی که از حرارت افتاد روی رشته ها ریخته و ظرف را برای مدت کمی در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد بعد یک لایه بیسکوییت روی تمام مواد چیده و در این فاصله پنیر خامه ای و شیر عسلی را با همزن زده تا یکدست شود و روی بیسکوییت ها میدهیم و دسر را تزیین کرده و مدت ۴ ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مواد به خورد هم بروند
*نکته : به دلیل اینکه رشته ها کل مواد کاراملی را جذب میکنند این دسر باید در روز سرو درست شود تا حالت خیسی و نرم شدگی زیادی نداشته باشد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد