آش آلو اسفناج

بمب ویتامین

آش برگه یه آش خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه آش برگه

آش برگه یکی از انواع آش های محلی شهر اراک و استان مرکزی است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود. البته این آش در استان های همدان و لرستان نیز مرسوم است.
کد خبر: ۱۲۹۹۱۳۷

طرز تهیه آش برگهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از سیتی پدیا

مواد اولیه آش برگه برای ۴ نفر:

لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه

رشته آش: ۲۵۰ گرم

نخود پخته شده:  ۱پیمانه

عدس پخته شده: ۱ پیمانه

برگه زرد آلو ترش: ۲ پیمانه

سبزی آش: نیم کیلو

شیره: نصف پیمانه

سرکه قرمز: ۱ پیمانه

سیر سرخ شده: ۱ بوته

پیاز: ۲ عدد

چغندر: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

نعنا: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش برگه:

ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و ۱ لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم بپزد.

کمی که گذشت سبزی را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه کرده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

نوش جان!

نکات:

۱-  سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.

۲- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف کرده و آن را با مواد دلخواه بخورید.

۳- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها