حالا خمیر رو به مدت نیم ساعت در فریزر بذارید تا حالت چسبندگیش از بین بره بعد از نیم ساعت استراحت در فریزر به اندازه یه گردو از خمیر بردارید و در شکر غلط بدید ودر سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید وبه مدت ۱۲دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه بپزید
سایر نکات
کلوچه پرتقالی
1)بیش از اندازه به خمیر آرد نزنید خمیر خودش حالت چسبندگی داره که در یخچال استراحت کنه برطرف میشه
2)برای اینکه کلوچه ها خوشرنگتر بشن به جای یک تخم مرغ از دوتا سفیده استفاده کرد
3) زمان پخت کلوچه به فرتوت بستگی داره هر وقت زیرش کمی طلایی شد کافی هستش