به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعه جدید دانشمندان در مرکز کنترل بیماری نشان می دهد که غذاهای ناسالم به قلب آسیب می رساند.
از جمله این موارد، غذاهای کنسرو شده با مواد غلیظ کننده و تثبیت کننده ها و نوشابه های شیرین با شربت ذرت با فروکتوز بالاست که به قلب ضرر می رساند.
ژانگ متخصص اپیدمیولوژیک پیش از انتشار مطالعه خود در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه اکتبر گفت: این غذاها به طعم بسیار خوشمزه ای طراحی شده اند اما برای قلب مضر هستند.
غذای فرآوری شده فوق العاده خوشمزه هستند، افرادی که هر روز غذاهای فوق فرآوری شده میخورند، میتوانند ۵۰۰ کالری بیشتر در روز بخورند.
غذاهای اصلی مانند سبزیجات، لوبیا، گوشت، پنیرها و سایر غذاها نمونههایی از غذاهای فرآوری نشده یا کم پردازش هستند که کنسرو آنها خطرناک هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم