به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم:
خمیر مایه خشک فوری 10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری 5 گرم یا وانیل ایرانی کمی
سفیده تخم مرغ 1 عدد
نمک حدود 1 قاشق چای خوری
آرد 3 الی 3.5 لیوان
کره نرم شده 1 قاشق غذاخوری پر
برای داخل پوآچا
شکلات صبحانه
مواد رومال
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق مرباخوری
شیر ولرم ، شکر ، وانیل ، خمیر مایه خشک و سفیده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید
نکته : اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده می کنید ابتدا شیر ولرم ، یک قاشق شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود سپس بقیه مواد را اضافه کنید.
نمک و آرد را با کنترل اضافه کرده، ابتدا با همزن دستی هم بزنید و سپس با دست ورز دهید.
آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.
وقتی که کار اضافه کردن آرد تمام شد یک قاشق غذاخوری پر کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
حدود 5 دقیقه ورز بدید تا کره کاملا به خورد خمیر برود.
روی خمیر سلفون بکشید و حدود یک ساعت (تا وقتی که حجمش دو برابر شود) استراحت دهید
سپس کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود و خمیر را به 3 قسمت یا به قسمتهای بیشتر تقسیم کنید
خمیرها را گرد کرده و با وردنه به قطر تقریبا یک سانت باز کنید.
وسط خمیر یک قاشق غذاخوری شکلات صبحانه بگذارید.
با قاشق شکلات را روی خمیر کمی پهن کنید.
سپس خمیر را جمع کرده و با دست گرد کنید. مواظب باشد خمیر پاره نشود.
خمیرها را با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید.
قسمتی که خمیر بسته شده رو به پایین باشد
خمیرها را حدود نیم ساعت داخل سینی استراحت دهید.
مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را با فرچه روی پوآچا ها بزنید.
سپس سینی را در فر 180درجه از قبل گرم شده بگذارید و تا زمانی که سرخ شود بپزید.
می بینید که پشت نان حسابی پخته شده است.
می توانید به مواد رومال زعفران هم اضافه کنید.
درصورت تمایل می توانید کمی قهوه حل شده در آب شیر و تخم مرغ اضافه کنید.
برای تیره تر شدن مواد رومال، کمی شیره انگور به مواد اضافه کنید
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد