مواد لازم
آرد: ۴ لیوان دستهدار فرانسوی
روغن مایع: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
کره ذوب شده: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
شکر: ۲ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
شیر: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۵ عدد
چوب بستنی: به میزان لازم
مواد لازم برای روکش شکلاتی کیک چوبی
شکلات تختهای با طعم دلخواه: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
پودر فندق یا گردو یا پسته: به میزان دلخواه
قبل از هر چیز، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰درجه تنظیم کنید. چون مراحل آمادهسازی مواد کیک چوبی مگنوم حدود ۲۰ دقیقه طول میکشد و تا آماده شدن مواد، فر باید گرم شده باشد. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
در یک ظرف مناسب، تخممرغها را شکسته و با همزن بزنید. نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست. تا حدی تخممرغها را بزنید که سفید رنگ شوند. وانیل را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید. سپس شکر را اضافه کنید.
کره و روغن را اضافه کنید. شیر را به مخلوط اضافه کرده و ۲ دقیقه هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را که از قبل الک کرده بودید به مایه کیک چوبی مگنوم اضافه کنید و با همزن بزنید. در حدی که مواد با هم یکدست شوند آنها را به آرامی بزنید. سعی کنید از لیسک یا همزن دستی استفاده کنید.
اگر قالب سیلیکونی دارید، مواد را در قالب بریزید و اگر ندارید، کف یک قالب ساده مستطیلی یا مربعی را که برای کیکتان آماده کردهاید، کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه دهید از دما بیفتد و خنک شود.
کیک را پس از سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و چوب بستنیها را در آن فرو کنید. اگر قالبتان معمولی بود، کیک را به شکل بستنی مگنوم برش بزنید و چوبها را در آنها قرار دهید.
شکلات تختهای را به روش بن ماری ذوب کنید و با کره مخلوط کنید. اگر چند مدل شکلات را انتخاب کردهاید، هر یک را جداگانه در ظرفی روی بخار آب یا روی سطح آب جوش قرار دهید تا شکلاتها ذوب شوند.
کیکها را روی توری قرار دهید و روی سطح کیک را روکش شکلات بریزید تا کل کیک را بپوشاند یا کیک را در شکلات ذوب شده، فرو برید. سپس روی کیکها را با پودر پسته و فندق و گردو (به دلخواه) تزیین کنید. کیکهای بستنی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را کاملا بگیرند.
میتوانید در طرز تهیه کیک چوبی پاپسیکلز یا پاپسیکل یا پاپسی کیک از پوست پرتقال رنده شده هم استفاده کنید.
*برای طرز تهیه پاپسی کیک شکلاتی از شکلات تختهای را با طعمها و رنگهای مختلف استفاده کنید و کیک را به چند قسمت تقسیم کرده و روکش هر بخش را بنا به دلخواه انتخاب کنید.
*برای روی شکلات مگنوم کیک میتوانید از اسپرینکلهای رنگی هم استفاده کنید.
*پاپسیکلها یا مگنوم کیک آنقدر پرطرفدارند که به راحتی میتوانید قالبهای مخصوص آنها را در فروشگاهها تهیه کنید و علاوه بر شکل بستنی مگنوم، آنها را به شکلهای مختلف درست کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛