به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش قارچ و مرغ تهیه کنید.
دستور پخت
ابتدا سینه های مرغ را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را با یک دستمال تمیز که داخل آب کرده ایم و آب آن را گرفته ایم
و نمدار است تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و داخل آبکش قرار می دهیم سپس روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ورقه برش می دهیم.تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و قارچ های خرد شده را داخل تابه می ریزیم
و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند آن وقت آرد را کم کم اضافه می کنیم و روی قارچ ها کمی نمک ، فلفل می پاشیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد تمام آنها برود.تابه را از روی شلعه بر می داریم و کنار می گذاریم.
پیاز را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس سیر و پیاز را داخل تابه تفت می دهیم
تا نرم شوند آنگاه تکه های مرغ را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها کاملا تغییر کند و آن وقت ۱ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و کمی نمک،فلفل نیز روی گوشت ها می پاشیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم
تا گوشت به مدت تقریبا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مغز پخت شود. پس از اینکه مقدار آب تکه گوشت ها کم شده بود ،قارچ های تفت داده را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و زعفران دم کرده و کمی آبلیمو نیز به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا خورشت جابیافتد.
ده دقیقه بعد زرده تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد می گذاریم تا روی حرارت کم بماند و سپس خورشت را در ظرف می کشیم و با سیب زمینی سرخ شده می توانید تزئین کنید و با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد