به گزارش جام جم آنلاین، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پیراشکی بقچهای آشنا کنیم.
مواد لازم:
۱ لیوان شیر
حدود نیم پیمانه روغن مایع
۱ سفیده تخم مرغ
۲۰ گرم خمیر مایه خیس یا ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
۲ قاشق مرباخوری نمک
۲ قاشق چایخوری شکر
۴ و نیم لیوان آرد
برای داخل پیراشکی:
۵۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده
طرز تهیه:
اگه از خمیر مایه فوری استفاده می کنید، خمیر مایه، شکر و شیر رو مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید، بعد بقیه مواد و اضافه کنید و ورز بدین و با دستمال نم بپوشونید و بزارین جای گرم تا دو برابر بشه حجمش.
برای داخلش، سیب زمینی هارو با چنگال له کنین و نمک و فلفل سیاه اضافه کنین و مخلوط کنین و توپهای به اندازه گردو تقسیم کنید.
از خمیر، توپهای به اندازه نارنگی بردارین و روی کاغذ روغنی با وردنه به شکل دایره باز کنین و وسط دایرهها یک دایره کوچک فرض کنین که توپهای سیب زمینی رو میزارین توش و با چاقو از بیرون اون دایره فرضی به طرف بیرون از چند جا ببرید.
بعد خمیر رو با کاغذ روغنی زیرش، توی دستتون بزارین و دستتون رو کمی گود کنین و توپ سیب زمینی رو بزارین داخل دایره فرضی و اطراف خمیر رو که بریدین رو روش بیارین و با نخ آشپزی یا هرچیزی ببندین.
بقچهها رو روی کاغذ روغنی بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزید تا سرخ بشوند.
منبع:کافه مد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد