سردی دست و پا نشانه چیست؟ (اینفوگرافیک)
یک متخصص طب‌سنتی از علل سردی اندام‌های بدن می‌گوید

سردی دست و پا نشانه چیست؟ (اینفوگرافیک)

طب سنتی؛

معرفی چند خوراکی برای تقویت حافظه

هوش و حافظه یکی از عملکردهای شناختی مغز است که برای انجام امور روزمره، یادگیری و ادامه حیات بسیار ضروری و لازم است؛ در این مطلب به چند راهکار تقویت حافظه اشاره شده است.
کد خبر: ۱۳۰۳۳۸۰

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، حافظه انواع مختلفی دارد مانند حافظه کوتاه‌ مدت، حافظه بلندمدت، حافظه شنیداری، حافظه دیداری و همینطور حافظه ترس.

در زمان‌های گذشته اطبا معتقد بودند مغز جایگاه قوای نفسانی است و حافظه هم جزئی از آن به حساب می‌آید.

علت اختلال در عملکرد حافظه از دیدگاه طب سنتی

اما طب سنتی علل اولیه و اصلی اختلال در عملکرد حافظه را «سردی مغز» معرفی می‌کند؛ در واقع باید گفت به طور کلی افزایش سردی و تری یا سردی و خشکی در بدن از علت های مهم اختلال حافظه است لذا نخستین قدم در بهبود عملکرد حافظه، پرهیزهای غذایی درست و صحیح است برای مثال عدم مصرف سردیجات و به خصوص ترشی در شب‌ می تواند بسیار مفید و موثر واقع شود.

تقویت‌ کننده‌های حافظه

احتمالاً نام «کندر» که آشناترین تقویت‌ کننده حافظه محسوب می‌شود را شنیده‌اید؛ کندر با تقویت نورون‌های مغزی و تشکیل دندریت‌ها و آکسون‌ها به تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر کمک می‌کند.

در واقع می توان گفت کندر دارای موادی است که به حفظ و نگهداری حافظه کمک می‌کند.

«بادرنجبویه» نیز که یکی از شناخته‌شده‌ترین گیاهان دارویی محسوب می‌شود و خاصیت آرام‌بخشی نیز دارد؛ در گذشته از آن برای تقویت حواس و ذهن استفاده می‌شده است.

البته اطبا معتقدند این گیاه مفید در بهبود حافظه بلندمدت نیز خیلی خوب عمل می‌کند.

اثر خوردنی‌هایی مثل زعفران، زنجبیل، مویز، عسل و هلیله نیز در زمینه افزایش حافظه بسیار توصیه شده‌اند و خواص آن‌ها در تقویت قوای ذهنی ثابت شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها