مواد لازم برای مرغ پنجابی :
کره: ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
پباز رنده شده و آب گرفته: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
زنجبیل تازه: ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا: ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده: ۱ عدد
ران مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه و دستور پخت مرغ هندی:
کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد