مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:
بادمجان: ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه: ۲ عدد
سیر: یک بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن و فلفل و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:
۱. در ابتدا بادمجانها را کباب میکنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجانها را جدا میکنیم. پس از آن بادمجانها را ساطوری میکنیم.
۲. حال نوبت به گوجهها میرسد. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد میکنیم.
۳. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.
۴. سپس بادمجانها و گوجههای آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه میدهیم.
۵. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط میکنیم و انقدر هم میزنیم تا بسته شده و سرخ شود
۶. بعد بادمجانها و تخم مرغها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط میکنیم.
۷. میتوانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد