مواد اولیه
آرد برنج: نصف لیوان(2000تومان)
گلاب: نصف لیوان(1000تومان)
شیر: 3لیوان(3000تومان)
شکر: نصف لیوان(1000تومان)
نشاسته: نصف لیوان(1000تومان)
آب: 4لیوان
کره و روغن: به میزان لازم
خلالبادام یا خلالپسته برای تزیین: به میزان دلخواه
طرز تهیه
نشاسته را در 4لیوان آب ریخته، حلکرده و از صافی رد میکنیم. آردبرنج را هم در شیر که حتما باید سرد باشد ریخته، حلکرده و از صافی رد میکنیم. سپس دو مایع را در قابلمه مناسبی ریخته، با هم مخلوطکرده و شکر، کره و روغن را به آنها اضافه کرده و روی حرارت کم میگذاریم و تا وقتی که مایع بهجوش آید و غلیظ شود مدام هم میزنیم تا نچسبد و نسوزد. چند دقیقه قبل از برداشتن حلوا از روی حرارت گلاب را اضافهکرده و کمی هم میزنیم. سپس بعد از کمی خنکشدن این حلوای خوشمزه با طعم متفاوت را در ظرف مناسبی ریخته و با انواع خلال تزیینکرده و سرو میکنیم.
نکات آشپزی
به دلیل استفاده از کره یا روغن بهتر است از شیر کمچرب استفاده کنیم تا حلوا خیلی چرب نشده و طعم بهتری بگیرد.
منبع: ضمیمه روزنامه جام جم / چاردیواری