به گزارش جام جم آنلاین، سیده زهرا شریعت پناهی یبوست را یکی از مشکلات بسیار شایع در ماه رمضان به دلیل کاهش دریافت مایعات عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری از این عارضه مصرف غذاهای حاوی فیبر در وعدههای سحر، افطار و شام است.
وی افزود: مصرف همان دو تا سه واحد میوه و سبزی که قبلاً توصیه کردیم، میتواند میزان فیبر مورد نیاز دستگاه گوارش را تأمین کند اما باید میزان مایعات مورد نیاز نیز پس از افطار تا سحر مصرف شود.
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: روزه داران باید در فاصله زمانی پس از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان مایعات بنوشند که چهار لیوان آن حتماً باید آب باشد و بقیه میتواند آب میوه، شیر، چای و…، تأمین شود که از ایجاد یبوست جلوگیری میکند.
منبع: مهر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: