به گزارش جام جم آنلاین، این نوشیدنی طراوت بخش نجات جان مردم کشور هند در روزهای گرم است.
ترکیبات:
انبه: 500 گرم
شکر: 1.2 فنجان
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
برگ نعناع تازه: کمی
آب: 2 فنجان
طرز تهیه:
انبه ها را با پوست بجوشانید تا نرم شود. هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، پوست انبه را جدا کنید و انبه را به صورت پوره درآورید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. 2 فنجان آب و کمی یخ اضافه کنید و سپس نوش جان کنید.
منبع: تبیان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد