به گزارش جام جم آنلاین، این نوشیدنی طراوت بخش نجات جان مردم کشور هند در روزهای گرم است.
ترکیبات:
انبه: 500 گرم
شکر: 1.2 فنجان
نمک: 1 قاشق غذاخوری
زیره سبز: 1 قاشق غذاخوری
برگ نعناع تازه: کمی
آب: 2 فنجان
طرز تهیه:
انبه ها را با پوست بجوشانید تا نرم شود. هنگامی که به اندازه کافی خنک شد، پوست انبه را جدا کنید و انبه را به صورت پوره درآورید سپس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. 2 فنجان آب و کمی یخ اضافه کنید و سپس نوش جان کنید.
منبع: تبیان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است