طرز تهیه:
۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکههای مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.
۲. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلمها برود.
۳. سپس در یک ظرف شیشهای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.
۴. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلمها بیرون از سرکه نباشند.
۵. ظرفهای شیشهای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرفهای پلاستیکی استفاده نکنید.
۶. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست میدهد.
۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.
۸. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
۹. میتوان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
۱۰. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت میدهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر میدهد.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد