ورزش و تندرستی

قبل و بعد از پیاده‌ روی این خوراکی‌ها را بخورید

پیاده روی یکی از ورزش های مناسب برای کاهش وزن می باشد ولی بهتر است دقت کنید که چه موادی را باید قبل و بعد از پیاده روی بخورید تا چربی سوزی بیشتری داشته باشید.
کد خبر: ۱۳۲۷۲۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، بسیاری از افراد ورزش پیاده روی را برای ورزش کردن انتخاب می‌کنند. مطالعات اخیر نشان داده است که تنها 10 ‌دقیقه پیاده روی در روز باعث افزایش طول عمر می‌شود و بر سلامت نیز تاثیرگذار است.

با این حال پیاده روی باید با تغذیه مناسب همراه باشد. اگر پیاده روی شدید و طولانی انجام می دهید انرژی زیادی می سوزانید، بنابراین باید بعد از پیاده روی انرژی از دست رفته را تامین کنید.

خوردن کربوهیدرات و پروتئین کافی می‌تواند به تامین انرژی کمک کند.برای تامین کردن کربوهیدرات بدن می‌توان سیب زمینی یا برنج قهوه‌ای مصرف کرد و برای تامین پروتئین مصرف نخود، عدس و غلات توصیه می‌شود. می‌توانیم همچنین ماست یونانی ، تخم مرغ، ماهی سالمون یا مرغ مصرف کنیم.

متخصصان ورزشی مصرف تخم مرغ را بعد از ورزش توصیه کردند. تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین است که آمینو اسیدهای لازم را نیز دارد. اگر که گیاه خوار هستید می‌توانید پروتئین بدن را با مصرف دانه‌ها مانند آجیل و لوبیا تامین کنید. مطمئن شوید که به اندازه کافی پروتئین بعد از ورزش دریافت می‌کنید، زیرا مصرف پروتئین بر روی ریکاوری عضلات تاثیر گذار است.

کسانی که پیاده روی را برای کاهش وزن انجام می‌دهند می‌توانند با مصرف پروتئین انسولین بدن را کنترل کنند، زیرا انسولین باعث پایین آمدن سرعت هضم غذا می‌شود. برخی‌ها تصور می‌کنند که درست بعد از ورزش باید مواد غذایی لازم را دریافت کنند، اما شما پانزده ‌دقیقه بعد از ورزش تا سه ساعت بعد از ورزش می‌توانید مواد غذایی را دریافت کنید.

اگر می‌خواهید قبل از پیاده روی یک میان وعده سبک مصرف کنید می‌توانید موز، ماست یونانی و چند میوه دیگر بخورید. بهتر است از زیاده روی در خوردن خودداری کنید، زیرا در هنگام پیاده روی بدن نباید زیاد مشغول هضم غذا شود.

برای رهایی از این چاقی مزمن راه‌های پیشنهادی زیادی هست

پیاده‌ روی یک ورزش است پس باید قواعد ورزش را در آن اجرا کنید. پیاده‌ روی باید شامل سه بخش باشد : گرم کردن، طی کردن مسافت مورد نظر و خنک کردن بدن.برای گرم شدن، پنج دقیقه اول را با سرعت کم، در حدود نصف سرعت عادی خودتان راه بروید. چند لحظه بایستید و حرکات کششی انجام دهید. سعی کنید تمرکز حرکاتتان روی مچ پا، ران‌ها و پشت ساق پا باشد. این کار موجب نرمی و انعطاف‌پذیری ماهیچه‌هایتان می‌شود؛ اما به شرطی که حتماً قبل از آن بدنتان را گرم کرده باشید.

کشش‌ها باید آرام و با مکث باشد و فشار بیش از حد بر ماهیچه‌ها وارد نکند. بعد از آن با سرعت عادی شروع به راه رفتن کنید. سرعت و مسافت پیاده‌روی باید متناسب با سن و شرایط عمومی بدنتان باشد. هرگز از حد تعادل خارج نشوید. وقتی توانستید بدون تنگی نفس هنگام راه رفتن گفتگو کنید، یعنی سرعت مناسبی دارید. شانه‌ها را عقب نگه دارید و عضلات خود را آزاد کنید. دست‌ها را آزادانه در کنارتان تاب دهید. قدم‌های خود را به صورت پاشنه – پنجه بردارید.


سرعت و مسافت پیاده‌ روی باید متناسب با سن و شرایط عمومی بدنتان باشد

کف پا را زمین نکوبید. با گام‌های منظم سرعتتان را یکنواخت کنید. در پنج دقیقه آخر پیاده‌روی، به تدریج قدم‌ها را کوتاه و سرعتتان را کم کنید تا به سرعت اولیه زمان گرم کردن برسید. پیاده‌روی خود را با انجام تعدادی حرکت کششی تمام کنید. این کار ماهیچه‌ها را از انقباض خارج کرده و ضربان قلب را به حالت طبیعی برمی‌گرداند.

کفش و لباس مناسب

برای پیاده‌ روی بهتر باید لباس مناسب پوشیده باشید. راه رفتن با هر کفش و لباسی می‌تواند برعکس برای شما خسته کننده و بی تأثیر باشد. از یک جفت کفش راحت و کاملاً اندازه شروع کنید. همه فروشگاه‌ها کفش‌های مخصوص پیاده‌روی دارند. می‌توانید از یک فروشگاه مطمئن کفش مناسب تهیه کنید. کفش، کف طبی متناسب با گودی کف پا و کناره‌هایی محکم داشته باشد.

همه فروشگاه‌ها کفش‌ های مخصوص پیاده‌ روی دارند

سعی کنید حتماً با جوراب راه بروید کفش بدون جوراب می‌تواند آسیب به پاها بزند. جوراب‌هایی را انتخاب کنید که بیشتر می‌پسندید. می‌توانید جوراب‌هایی با بافت متراکم و ضخیم انتخاب کنید که چسبان هستند و از میزان اصطکاک پا و کفش کم می‌کنند و یا نوع نازک که جاذب رطوبت هستند و یا نوع نخی را ترجیح دهید. لباس‌های آزاد و راحت بپوشید و اگر هوا سرد است، به‌جای یک پوشش ضخیم، از چند پوشش نازک و سبک استفاده کنید تا بتوانید پس از گرم شدن از تعداد آنها کم کنید.

منبع: الودکتر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها