مواد لازم
گل کلم: 50گرم
کلم بروکلی: 50گرم
ساقه کرفس: 50گرم
تربچه: 10عدد
هویج ریز: 10عدد
سبزی تازه شامل جعفری، ترخون و نعنا: 100گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
ماست چکیده: 3قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تربچهها، کلم برکلی و گل کلم را به اندازه گلهای ریز برشزده، خوب شسته و در ظرف حاوی آبسرد و کمی نمک ریخته و بعد از چند دقیقه آبکشکرده و کنار میگذاریم.
ساقههای ریز و ترد کرفس و نصف هویجها را هم پوست کنده، شسته و خلال میکنیم سپس تمام سبزیجات را در ظرف مناسبی میریزیم.
جعفری، ترخون و نعنا را پاککرده، خوب شسته و ساطوری خرد میکنیم. چند هویج باقیمانده را پوستکنده، رنده ریزکرده و به سبزی اضافه میکنیم سپس نمک، فلفل، روغن زیتون و ماست چکیده را هم به مواد اضافه کرده و هم زده و خوب مخلوط میکنیم.
درنهایت سس بهدست آمده را روی سبزیجات ریخته و در کنار انواع غذاها سرو میکنیم.
نکات آشپزی
میتوان به جای ماست چکیده از ماست محلی یا پرچرب هم استفاده کرد.
ترد و ریز بودن سبزیجات در مزه این پیش غذا بسیار موثر است.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت