به گزارش جام جم آنلاین، نخودآب به دو روش با گوشت و بدون گوشت تهیه میشود که ما در ایرنا زندگی طرز تهیه آن را بدون گوشت آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه نخودآب:
نخود: نیم کیلوگرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
زیره سیاه: یک قاشق چایخوری
فلفل: به میزان لازم
روغن بادام: ۱ قاشق غذاخوری (اگر روغن بادام در دسترس ندارید از روغن مایع استفاده کنید)
طرز تهیه و دستور پخت نخودآب:
۱. در مرحله اول از طرز تهیه نخودآب بدون گوشت لازم است تا نخودها را در آب زیاد بپزیم. بهتر است قبل از پختن نخودها آنها را یک روز قبل در آب خیس کنید تا نفخشان گرفته شود.
۲. در مرحله دوم از طرز تهیه نخودآب، یک عدد پیاز کوچک را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن بادام در ماهیتابه تفت دهید. نمک، فلفل و زیره سیاه را به پیازها اضافه کنید. پس از آن، مواد داخل ماهیتابه را به نخودها که در حال پختن هستند اضافه کنید. اجازه دهید مواد انقدر در آب بجوشند تا نخودها کاملاً پخته شده و شکلی حلیم مانند به خود بگیرند. نخودآب یا نخوداب شما آماده سرو است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد