غذاهای ایرانی

طرز تهیه خمیر جادویی؛ مناسب برای پخت غذاهای متنوع

مطمئنا بارها با مواد اضافه غذایی که آماده می‌کنید روبه‌رو شده‌اید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمی‌دانید آنها را فیریز کنید یا دور بریزید اما همین مواد را می‌توانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید.
مطمئنا بارها با مواد اضافه غذایی که آماده می‌کنید روبه‌رو شده‌اید. مواد آماده ماکارانی یا لوبیا پلو که نمی‌دانید آنها را فیریز کنید یا دور بریزید اما همین مواد را می‌توانید به راحتی برای وعده دیگر نگه دارید و غذایی کاملا متفاوت سرو کنید.
کد خبر: ۱۳۳۵۳۳۳

به گزارش جام جم آنلاین، یا این که بچه‌ای دارید که بد غذاست و باید غذا را به او جذاب نشان دهید که راغب به خوردن شود. در ادامه طرز تهیه خمیر جادویی را می‌خوانید که با آن می‌توانید غذاهای مختلف از پیراشکی گرفته تا پیتزا را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی :


آرد ۳ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایه ۶ قاشق غذا خوری

خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت خمیر جادویی :

۱. در گام اول خمیر مایه و شکر را در شیر ولرم ریخته درب آن را بگذارید اجازه دهید تا عمل بیاید

۲. مواد دیگر را که شامل نمک، تخم مرغ و روغن هست را با یکدیگر هم بزنید تا مایه‌ای یک دست شکل بگیرد.

۳. خمیر مایه عمل آمده را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در ادامه به آرامی آرد را به آن اضافه تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید.

۴. خمیر را در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت ۹۰ دقیقه استراحت دهید زمانی که خمیر استراحت کند حجم آن دو برابر می‌شود.

خمیر جادویی ما برای مصارف مختلف آماده است. فقط خمیر را قبل از کار ورز کوچکی دهید و بعد استفاده کنید. حالا می‌توانید از خمیر برای پخت هر غذایی استفاده کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها