طرز تهیه رب انار خانگی

ترش و پرخاصیت

رب‌ انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است.
رب‌ انار که در تهیه انواع غذاها از قبیل فسنجان، اکبرجوجه، انواع کباب یا خوراک و... استفاده می‌شود، خواص بسیار بالایی دارد و برای درمان یا پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند فشارخون، قندخون و تقویت قلب و عروق و کبد موثر است.
کد خبر: ۱۳۳۷۲۴۸

در عین‌حال خیلی راحت در خانه تهیه‌ شده و احتیاج به مواد و لوازم خاصی ندارد.

مواد لازم:

دانه ‌انار: 5لیوان
آب: یک لیوان
نمک: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

انارها را شسته و دانه‌هایش را جدا می‌کنیم. فقط نباید پوست‌ سفید آن مخلوط دانه‌ها شود. یک لیوان ‌آب و دانه‌های انار را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا بجوشد و وقتی به‌جوش آمد حرارت را کم کرده و چند دقیقه یک‌بار آن را هم‌زده و با پشت کفگیر دانه‌های انار را له می‌کنیم. وقتی آب دانه‌های انار در آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و آب انار را از صافی رد می‌کنیم.

دانه‌ های اناری که آب آنها کامل در نیامده را دوباره در قابلمه ریخته و با کمی آب می‌جوشانیم. آب انار به‌دست آمده را در قابلمه ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا جوشیده و غلیظ شود؛ البته باید چند دقیقه یک‌بار آن را هم بزنیم تا ته نگیرد و در نهایت نمک را به آن اضافه‌ کرده و کمی هم می‌زنیم سپس رب‌انار را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی خنک شد آن را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگه‌داری کرده و برای تهیه غذاهای مختلف از آن استفاده می‌کنیم.

نکات آشپزی

می‌توانیم دانه‌ های انار را در چرخ‌گوشت ریخته و آب آن را بگیریم که باعث سرعت کار می‌شود.

مزه رب‌ انار بستگی به طعم انار دارد که ترش، شیرین یا ملس باشد و اضافه‌کردن شکر باعث زود خراب‌شدن آن می‌شود.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
برچسب ها: رب انار انار نمک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها