به گزارش جام جم آنلاین، محمود درگاهی در رابطه با خواص درمانی هندوانه، اظهار کرد: این میوه به ویژه در فصل تابستان دارای املاح ویژهای بوده و مصرف آن برای بدن میتواند بسیار مفید باشد.
وی افزود: هندوانه به دلیل داشتن الکترولیت میتواند جایگزین مناسبی برای آب از دست رفته بدن باشد که از طریق تعریق، این آب از بدن دفع شده و کلیهها را تحت فشار قرار داده است.
درگاهی با اشاره به اینکه هندوانه دارای املاحی همچون سدیم، پتاسیم و کلسیم است، ادامه داد: این املاح عامل مؤثری برای رقیق شدن خون به شمار رفته و برای کلیه و کبد نیز بسیار مفید است.
این متخصص طب گیاهی با بیان اینکه مصرف هندوانه سبب جلوگیری از بروز تشنگی به ویژه در فصل بهار و تابستان میشود، اضافه کرد: مصرف این میوه به دلیل تنظیم عملکرد کلیهها، تعادل را در بدن حفظ میکند، همچنین فشار خون را کاهش داده و مزایای بسیار زیادی برای فرد مصرفکننده دارد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که مزاج صفراوی و سودایی داشته باشند، میتوانند هندوانه را با شیر مخلوط کرده تا صفرا و سودا در بدن آنها کم شود.
درگاهی عنوان کرد: هندوانه به دلیل آنکه دارای مادهای به نام لیکوپن است، آنتیاکسیدان به شمار رفته و میوهای ضدسرطان محسوب میشود، همچنین قند آن برای بدن مضر نیست.
این متخصص طب گیاهی تصریح کرد: مصرف هندوانه قند خون را تنظیم میکند و مربای پوست آن نیز ضدنفخ است، البته افرادی که با مشکل نفخ شکم مواجه هستند، میتوانند مقداری شربت سکنجبین بر روی هندوانه ریخته و آن را استفاده کنند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد