به گزارش جام جم آنلاین، ATEA یک هواپیمای پنج سرنشین الکتریکی-هیبریدی است که قابلیت برخاستن و فرود عمودی (VTOL) دارد.
طراحی آن با سایر هواپیماها فرق دارد زیرا پیکربندی بالهای آن پشت سر هم قرار دارد و موتورهایی درون بالها تعبیه شده است. این موارد به آن ظاهری غیرمعمول میدهد.
این طراحی جدید در نتیجه سه سال تحقیق و توسعه ایجاد شده و این شرکت آن را هواپیمای آینده مینامد زیرا نشاندهنده هدف این شرکت در جهت کربن زدایی از صنعت هوانوردی است. این هواپیما قرار است در مقایسه با هواپیماهای معمولی، تا ۸۰ درصد انتشار کربن را کاهش دهد.
هواپیمای ATEA با بُرد ۴۰۰ کیلومتر به گونهای طراحی شده که قادر به فعالیت در حومه شهرها است. و ساختار موتور-در-بال(fan-in-wing) آن برای پرواز عمودی ضروری است.
این ملخها یکی از سیستمهای پیشران هواپیما را تشکیل میدهند و دو موتور دیگر در دماغه و دم این هواپیما قرار دارد.
این شرکت، ترکیب چنین فناوریهایی را سیستم Lift+Cruise نامیده است.
انرژی هواپیمای ATEA با فناوری الکتریکی-هیبریدی تامین میشود و به موتورهای ماژولار هیبریدی مجهز شده است.
این هواپیما مزایای زیستمحیطی دارد و تا ۸۰ درصد از انتشار کربن میکاهد و در کنار همه اینها تا چهار برابر صدای کمتری نسبت به هواپیماهای معمولی ایجاد میکند.
این هواپیما قادر به حمل پنج مسافر است بنابراین برای سفرهای شهری و به عنوان تاکسی مناسبتر است. بُرد برنامهریزی شده آن، این هواپیما را قادر میسازد تا سریعتر و دورتر از تاکسیهای زمینی کار کند.
جین کریستوف لمبرت، از موسسین و مدیرعامل این شرکت میگوید: هواپیمایی که میبینید نتیجه تلاش دپارتمان تحقیق و توسعه ما است که بر روی چهار نمونه اولیه آزمایش شده و بر روی هزینههای آن و راحتی پرواز با آن فکر شده است.
وقتی به چنین مفاهیمی فکر میکنیم، انتظار میرود که این هواپیما به این زودیها در آسمان رویت نشود با این حال شرکت اسندنس اهداف کوتاه مدت زیادی دارد که میخواهد طی چندین سال آینده به آنها دست یابد.
لمبرت میگوید: ATEA به زودی به شکل یک نمونه اولیه کامل ایجاد خواهد شد و آزمایش آن در سال ۲۰۲۳ آغاز میشود. ما در حال حرکت به سوی هدف خود یعنی دریافت مجوز در سال ۲۰۲۵ هستیم.
منبع: ایسنا
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد