پودینگ شیره انگور بهدلیل داشتن مواد مقوی، گزینهای بسیار مناسب برای این ایام است.
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
آرد و نشاسته ذرت: هر کدام2قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرده تخممرغ: یک عدد
شیره انگور: یک لیوان متوسط
کره یا روغن حیوانی: 2قاشق غذاخوری
پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمیداریم. شیره انگور، نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم و شیر را کمکم اضافهکرده و به همزدن ادامه میدهیم تا مواد کاملا یکدست شود. در این مرحله زرده تخممرغ را اضافهکرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا ته نگیرد سپس حرارت را کمکرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافهکرده و بعد از کمی همزدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا... تزیینکرده و هنگام افطار یا سحر سرو میکنیم.
مژده مظهری - ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان