به گزارش جام جم آنلاین زنجان؛ سيد سعيد صفوی افزود : جشنواره ملی آش ایرانی قدیمیترین فستیوال غذا در ایران محسوب میشود که بین اردیبهشت تا مهر ماه هر سال، در شهر زیبای زنجان برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان با تأیید این خبر از برگزاری مجدد این جشنواره در نیمه دوم مهر ماه داد و گفت: به علت شرایط آب و هوایی که در پاییز بر زنجان حاکم میشود، این جشنواره در فضای سربسته و در یکی از کریدورهای نمایشگاه بینالمللی کاسپین برگزار خواهد شد.
صفوی افزود : در این جشنواره ملی، اقوام مختلف ایرانی به دعوت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، به این شهر می آیند و با برپایی دیگهای بزرگ آش به روش و سبک و سیاق سنتی در محل برگزاری جشنواره، اقدام به پختن آش و نمایش آداب و رسوم و سنتهای خود میکنند.
هر سال رنگ بازی این لباسها فضای برگزاری جشنواره را شاد و دلپذیرتر میکند، چرا که اقوام مختلف ایرانی از گوشه و کنار این سرزمین پهناور برای معرفی آش و سبزیهای محلی خود در این جشنواره حاضر میشوند.