برداشت 98 هزار تن مرکبات در سیمرغ
مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ پیش بینی کرد؛

برداشت 98 هزار تن مرکبات در سیمرغ

نحوه تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

در فصل پاییز هزار رنگ می‌توان ترشی‌های متنوع، خوش رنگ و خوش عطر تهیه کرد. یکی از آنها ترشی نارنگی و پرتقال است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک می‌کند.
کد خبر: ۱۳۸۵۷۴۰
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

پرتقال کوچک ملس: ۱۰عدد

نارنگی : ۱۰عدد

سرکه : ۲پیمانه

چوب دارچین : ۲عدد

پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

آب پرتقال و نارنگی : یک پیمانه

شکر : ۲پیمانه

 

چطور تهیه کنیم؟

پرتقال‌ ونارنگی‌ها را پوست کنده و پرپر می‌کنیم. سپس باچاقوی تیز و با دقت پوست دوم آنها را به آرامی جدا می‌کنیم. پره‌های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه‌ای تمیز و خشکی می‌ریزیم.

آب‌پرتقال و نارنگی، سرکه، شکر، چوب‌دارچین و پودرمیخک را در قابلمه‌ای ریخته، خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم و تا وقتی شکر حل شود می‌جوشانیم سپس آن را داغ  داخل شیشه و روی پره‌های پرتقال و نارنگی می‌ریزیم و وقتی سرد شد در شیشه را می‌بندیم.

این ترشی خوشمزه بعد از دو روز قابل استفاده است و می‌توان آن را داخل یخچال به مدت ۶ماه تا یک سال نگهداری کرد.

این ترشی خوشمزه را می‌توانید در کنار انواع غذاها استفاده کرده و به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه این ترشی خوش‌طعم و خوشرنگ بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده و از خوردنش لذت ببرید.  

منبع: جام‌جم‌آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها