به گزارش جام جم آنلاین از شورای اسلامی شهر تهران، مهدی بابایی با اشاره به برگزاری جلسه با مالکان ساختمان های ناایمن با حضور دکتر حسن زاده معاون دادستان تهران و رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، تاکید کرد: این جلسه با حضور شهرداران مناطق و مالکان ۶۲ ساختمان ناایمن، برگزار و اخطار لازم به مالکان ارائه شد.
وی تاکید کرد: با ارائه این ۶۲ اخطار می توان گفت به تمامی ۱۱۹ ساختمان ناایمن و بحرانی شهر تهران اخطار جدی در حضور معاون محترم دادستان ارائه شده است.
بابایی با بیان اینکه جامعه و شهروندان دیگر توان تکرار حوادثی مشابه پلاسکو، سینا اطهر و متروپل را ندارند، تاکید کرد: در این جلسه اخطار جدی به مالکان صادر و مقرر شد نسبت به ارایه نقشه ایمن سازی و انعقاد قرارداد ایمنسازی، تا پایان سال اقدام کنند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه این جلسه با حضور شهرداران ۱۷ منطقه شهر تهران برگزار شده است، تاکید کرد: جلسه کمیته ایمنی به صورت هفتگی، هر هفته در یک منطقه تهران برگزار می شود و شهرداران ملزم به تهیه لیست ساختمان های ناایمن و انجام اقدامات عملی در خصوص الزام مالکان به ایمن سازی هستند.
بابایی ادامه داد: انتشار لیست ساختمان های ناایمن شهر تهران در دستور کار است اما ساختمان هایی که نسبت به ایمن سازی اقدام عملی را آغاز کنند، اسامی آنها در لیست اعلام نمی شود.
وی با تاکید بر کاهش تعداد ساختمان های ناایمن و بحرانی از ۱۲۹ ساختمان به ۱۱۹ ساختمان، یادآور شد: ایمن سازی جدی گرفته شده و مصمم هستیم تا پایان این دوره در آمار ساختمان های ناایمن و بحرانی شهر تهران کاهش محسوس را داشته باشیم.
بابایی ایمن سازی ساختمان های ناایمن و بحرانی دولتی را از اولویت های این کمیته عنوان و اظهار داشت: بخشی از ساختمانهای ناایمن در مالکیت دولت و شهرداری است که در اولویت ایمن سازی هستند و ساختمان های شخصی در اولویت بعدی قرار دارند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد