به گزارش خبرنگار جامجم، چند روز قبل زنی به پلیس فتای خوزستان مراجعه و در شکایتی مدعی شد یک ماه قبل آگهی فروش تلفن همراهم را در یک سایت معروف قرار دادم. ساعتی بعد مردجوانی پیام داد و مدعی شد خریدار گوشی است و گفتوگویم با او آغاز شد. چند روزی با او گفتوگو کردم و رابطهمان شکل گرفت. بعد از مدتی او از من فیلم و عکس خصوصی گرفت اما یکباره اخلاقش عوض شد و من را تهدید کرد اگر برایش فیلم یا عکس خصوصی نفرستم، تمام تصاویر قبلی را در شبکههای اجتماعی منتشر میکند و آبرویم را میبرد. از تهدیدهای او خستهشده و تصمیم به شکایت گرفتم.
با ثبت این شکایت و آغاز تحقیقات ماموران پلیس فتا، چند زن و دختر دیگر هم با مراجعه به پلیس فتا از این مرد شکایت کردند. با بررسی این شکایتها مشخص شد متهم به شیوهای مشابه، طعمههایش را تهدید کرده است. کارآگاهان پلیس فتا که احتمال میدادند متهم در حال ارتکاب جرایم سریالی است، تحقیقات خود را روی رفتار او متمرکز و متوجه شدند مرد هوسران طعمههای خود را از داخل سایت آگهی فروش کالا شناسایی میکند. درحالی که تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه داشت، هر روز بر تعداد شاکیان مرد هوسران افزوده میشد. سرانجام هفته گذشته متهم در یکی از شهرهای استان خوزستان شناسایی و دستگیر شد. با انتقال متهم به پلیس فتا، او با اعتراف به جرمش گفت: در سایت معروف فروش کالا پرسه میزدم و آگهیدهندگان زن را شناسایی میکردم. خودم را جای خریدار معرفی و بعد به آنها میگفتم پولدارهستم، برای جلب اعتماد مقداری پول به حسابشان میریختم تا حرفهایم را باور کنند. بعد شروع به گرفتن فیلم و عکسهای خصوصی میکردم. بعد ازمدتی اگر مایل به ادامه ارتباط مجازی نبودند، تهدید میکردم درصورتی که فیلم وعکس جدید برایم ارسال نکنند، تصاویرشان را در شبکههایاجتماعی منتشر خواهم کرد. با این تهدیدها به زور از آنها تصاویر بیشتری میگرفتم و رابطه را ادامه میدادم.
هشدار پلیس
سرهنگ علی حسینی، رئیسپلیس فتای خوزستان با اعلام این خبر به جامجم گفت: متهم ۳۵ ساله کارمند یکی از ادارات است و وضعیت مالی معمولی دارد اما با تهدید زنان از آنها تصاویر خصوصیشان را میگرفت و آنها را مجبور به ادامه رابطه با خود میکرد.
وی افزود: تاکنون ۱۰۰شاکی در شهرهای مختلف کشور شناسایی شده و باتوجه به احتمال افزایش شاکیان، تحقیقات بیشتر از سوی کارآگاهان زبده پلیس فتای خوزستان ادامه دارد.
سرهنگ حسینی در پایان با هشدار به زنان گفت: «فضای مجازی، فضایی برای مخفی کردن هویت افرادی است که قصد ارتکاب جرم را دارند. این تبهکاران برای جلباعتماد طعمههایخود، اغلب مدعی وضعمالی خوب یا تحصیلات عالیه هستند. در این فضا نباید بهراحتی به افراد اعتماد کرد و عکس، فیلم و اسرار خصوصی خود را برای دیگران ارسال یا بازگو کرد. افرادی که در دام این مجرمان گرفتار میشوند، نباید از تهدیدهای آنها بترسند و باید شکایت کنند و مطمئن باشند که تحقیقات محرمانه است. تندادن به خواسته این مجرمان، باعث درخواستهای بیشتر آنها و گرفتارشدن افراددیگر در دامشان میشود.»