در شرایطی که از ابتدای جنگ غزه، بسیاری از کشورهای عربی صرفا به موضعگیری سیاسی بسنده کرده و از برداشتن کوچکترین گام عملی برای پایان کشتار مردم فلسطین خودداری کردهاند مردم یمن که خود در سالهای گذشته با جنگی خانمانسوز روبهرو بودهاند، تمام توان خود را برای متوقف کردن جنایات اسرائیل بهکار بستهاند. درهمین راستا از همان اولین روزهای جنایات اسرائیل در جنگ اخیر غزه، یمنیها با موشک و پهپاد شروع به حمله به اهداف صهیونیستی کردند. از دیگر اقدامات مقاومت یمن در راستای حمایت از مردم غزه و مقابله با رژیمصهیونیستی، بحث ممانعت از عبور هر نوع کشتی به مقصد سرزمینهای اشغالی است و یمنیها با توجه به اشراف جغرافیایی خود به دریای سرخ و تنگه استراتژیک بابالمندب، عبور کشتیهای صهیونیستی و همچنین کشتیهایی را که در حال حمل محمولههای صهیونیستی بودند متوقفکردند.
بهدنبال حملات انصارا...، شرکت کشتیرانی رژیم صهیونیستی از تغییر مسیر دریایی خبر داده بود؛ به گونهای که کشتیهای صهیونیست باید قاره آفریقا را دور بزنند که به معنای افزایش ۳۰ تا ۵۰ روزه مسیر است و قیمت کالاها و در نتیجه اقتصاد رژیمصهیونیستی را بهشدت تحتتأثیر قرار خواهد داد.رژیمصهیونیستی برای جلوگیری از زیان اقتصادی بیشتر مسیر کشتیها را به سمت بندر ایلات در دریای سرخ تغییر داد تا محموله کشتیهای نفتی تخلیه و به بندر عسقلان پمپاژ شوند. کشتیها آنجا نیز در امان نماندند و مجبور به تغییر مسیر شدند، زیرا نیروهای دلیر یمنی مداخله کردند و با بستن گذرگاههای دریای سرخ مانع حرکت کشتیها به این بندر شدند.اگرچه صهیونیستها تلاش دارند اهمیت حملات یمنیها به ایلات را مخفی کنند اما این بندر که از سوی یمنیها مورد حملات پیدرپی قرار گرفته به لحاظ اقتصادی از اهمیت بسیار بالایی برای رژیمصهیونیستی برخوردار است و ممانعت از عبور هر نوع کشتی به مقصد سرزمینهای اشغالی منجر به این شده که ۸۵درصد از منابع مالی بندر ایلات کاهش پیدا کند و علنا تعطیل شود. بندر ایلات بعد از حیفا مهمترین بندر برای صهیونیستهاست که کار انتقال کالا و مواد مصرفی برای سرزمینهای اشغالی را انجام میداد. این بندر بهدلیل موقعیت جغرافیایی از اهمیت خاصی در بحث انرژی نیز برای این رژیم برخوردار بود و بیشتر کالاهایی که طول عمر آنها کم بود و بهاصطلاح فاسدپذیر بودند از این بندر وارد سرزمینهای اشغالی میشدند.
خفگی اقتصادی صهیونیستها
با بستهشدن بندر ایلات و عدم ورود کشتیها به آن، یکی از معدود مسیرهای جایگزین برای ورود به سرزمینهای اشغالی که خارج از محدوده محاصره باقیمانده، بندر حیفاست. اما بندر حیفا نیز بهدلیل محدودیت دسترسی برخی کشورها، امکان ورود هر نوع کالایی را ندارد و از سوی دیگر این بندر در محدوده خط آتش حزبا... قرار دارد. از ابتدای جنگ غزه، صهیونیستها در شمال سرزمینهای اشغالی با حزبا... لبنان درگیر هستند و در این درگیریها خسارات فراوانی متحمل شدهاند اما با وجود تحمل و خسارتهای فراوان در این جنگ از گستردهشدن جبهه جنگ و درگیری مستقیم با حزبا...هراس داشتهاند. در روزهای اخیر خبرهایی منتشر شد که رئیسجمهور آمریکا نیزبه نخستوزیر رژیمصهیونیستی درباره چنین جنگی هشدار داده است.دلیل هراس شدید صهیونیستها از درگیری مستقیم و گسترده با حزبا...لبنان این است که برخلاف مقاومت یمن که حملات آن بیشتر بر موضوعات اقتصادی رژیم صهیونیستی تاثیر میگذارد صهیونیستها میدانند که با ورود حزبا...به جنگ، کل صحنه میدانی تغییر خواهد کرد. آنها میدانند که تاثیرگذاری حزبا... همهجانبه است و تمام ابعاد نظامی، امنیتی و اقتصادی را دربرمیگیرد، درگیری اسرائیل با حزبا...باعث میشود تامعدودمنفذهای تنفس اقتصادی که پسازحملات انصارا...یمن برای رژیم صهیونیستی باقی مانده نیز بسته شود که یکی از آنها بندر حیفاست. میتوان احتمال داد در نخستین ساعات درگیری میان حزبا... و دشمن صهیونیستی در این منطقه، بندر حیفا از خدمترسانی خارج شود. یک عضو شورای رهبری انصارا... در این باره گفت، پس از توقف کار در بندر ایلات، بنادر اشدود و حیفا نیز باید بسته شود. سطح کنونی درگیریها در جبهه شمالی دیگر برای منصرف کردن رژیم صهیونیستی ازاجرای طرحهایش باهدف آوارهکردنوکشتارفلسطینیان کافی نیست.صهیونیستها قادر به گشودن جبهه گستردهای نیستند. در حالی که حزبا... میتواند با یک حرکت اقتصاد تلآویو را خفه کند، آمریکا دیگر توانایی دائمی خود را برای حمایت از این رژیم از دست دادهاست. اکنون بازوهای مقاومت به سلاحهای مدرن تسلیح شده و قادر به ضربه زدن به اهداف آمریکایی و شکستن هیمنه پوشالی آنها است.
اهداف قابل پیشبینی حزبا... در دریای مدیترانه
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود، از این پس میتوان سکوهای استخراج گاز در دریای مدیترانه را یکی از اهداف قابل پیشبینی در حملات حزبا... یا یکی از دلایل جنگ با حزبا... دانست، بهویژه اینکه هدف قرار گرفتن آن تأمین برق سرزمینهای اشغالی را متوقف خواهد کرد. این درحالی است که صهیونیستها درباره هدف قرار گرفتن تأسیسات زیرساختی و انبارهای آمونیاک در بندر حیفا بسیار نگران هستند و ساکنان این منطقه با ترس و وحشت از احتمال حمله موشکی به این تأسیسات تأکید میکنند، اعتمادی به ارتش و نهادهای رسمی رژیم صهیونیستی برای حمایت از این مواضع ندارند.شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود، از این پس میتوان سکوهای استخراج گاز در دریای مدیترانه را یکی از اهداف قابل پیشبینی در حملات حزبا... یا یکی از دلایل جنگ با حزبا... دانست.