جام جم آنلاین اصفهان؛ یکی از مسائل مهم در کنار تامین مواد غذایی برای جمعیت رو به افزایش جهان، ایمنی مواد غذایی و کاهش ضایعات محصولات تولیدی پس از برداشت است که در همین راستا روش نوین پرتودهی موادغذایی بعنوان روشی ایمن و موثر مورد توجه قرار گرفته است.
پرتودهی محصولات کشاورزی فرایندی است که در آن محصولات در معرض اشعههای «گاما» و «ایکس» یا پرتوهای الکترونی قرار میگیرند.
این روش برای بهبود ایمنی مواد غذایی با افزایش ماندگاری محصول، کاهش خطر ابتلا به بیماریها با منشاء غذا، تاخیر یا از بین بردن جوانهزنی و رسیدن محصول مورد استفاده قرار میگیرد.
پرتودهی از طریق کاهش باکتریهای بیماریزا و قارچها و کُند کردن فرایند رسیدگی میوهها و سبزیجات، زمان ماندگاری مواد غذایی را افزایش میدهد.
امروزه بیشتر از ۴۰ کشور جهان از پرتودهی با اهداف مختلف روی محصولات تولیدی خود استفاده میکنند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد