خُبثِ خصم در کار است‌؛ به‌هوش باشیم

با توجه به شرایط حساس منطقه، رویدادهای اخیر و پیامد جنگ‌های منطقه‌ای و همچنین اجرای دوعملیات غرورآفرین وعده صادق باید اذعان کرد که در شرایط نیمه‌جنگی به‌سرمی‌بریم. در چنین شرایطی رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند: عده‌ای همت‌شان این است که دل مردم را خالی کنند‌؛ طوری وقایع را تصویر می‌کنند که مردم را بترسانند. در داخل نباید کسی این‌کار را بکند‌؛ این جرم است.
کد خبر: ۱۴۸۶۰۰۴
نویسنده علی‌رضا سربخشیان - نویسنده و منتقد
 
بنا به این مضمون هررسانه‌ای که دل مردم را خالی کند و نگرانی‌شان را باعث شود، مجرم است. پس در واقع مسئولان باید این دستور را پاس بدارند و در این‌باره مواظبت و صیانت بایسته مبذول دارند. دستور رهبر معظم انقلاب براساس حقوق بین‌الملل و برپایه عرف جهانی صادر شده زیرا هرکشوری در چنین شرایط خطیری مسلما برای جلوگیری از تاثیرپذیری مردمانش از نفوذ نرم دشمن و برای سدکردنِ روزنه‌های نفوذ و اثرگذاری دشمن که می‌کوشد مردم را از اهداف پیشِ‌ روی‌شان نومید کند و به دلسردی بکشاند، صددرصد با تمهیداتی می‌کوشد جلوی نشر چنین‌مطالبی در قلمرو کشوری گرفته شود. اتخاذ این رویکرد پیشگیرانه نه‌تنها منطقی بلکه خردپذیر و ناگزیر است. 
رهبر معظم انقلاب طی سال‌های گذشته به مناسبت‌هایی بارها به این نکته اشاره داشتند که رسانه‌ها بایستی امید، آگاهی و بصیرت را در میان مردم ترویج دهند که به‌نوعی یکی از مولفه‌های بنیادین «جهاد تبیین و روشنگری» چنین رویکرد خردمندانه‌ای است. زیرا به‌روشنی می‌دانیم که امید به آینده در جامعه دارای نقشی تعیین‌کننده و محوری است و جامعه در غیاب این ویژگی از حرکت و پویایی باز می‌ماند. نباید اجازه دهیم فرآیند نگران‌سازی مانند ویروس در کشور پخش‌ شود. 
این‌جاست که اولویت «سرمایه اجتماعی» بار دیگر با اهمیت فوق‌‌العاده‌اش خودنمایی می‌کند. پس نباید سرمایه اجتماعی کشور تقلیل یابد و باید با آگاهی در خاطرمان باشد که نقش تاریخی‌مان در این بزنگاه تاریخی چیست و چه باید بکنیم! ما به‌عنوان مردمی عامل و متعهد به وظیفه ملی-‌میهنی خود باید بدانیم که تعالی‌بخشیدن به بصیرت و افزایش آگاهی‌مان در این شرایط می‌تواند تضمین‌کننده حرکت‌مان به سوی اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی باشد و «تقویت» همین بصیرت و آگاهی است که مانع از دلسرد شدن‌مان به هردلیلی می‌شود.
همچنین یادمان هست که نتانیاهو در سخنانش باز هم شعار زن-زندگی-آزادی را مطرح کرده که لازم است یادآور شویم این شعار هرگز برآمده از نیازها و روند طبیعی جامعه دینی ایران نبوده و اتفاقا از طراحی‌های رژیم اشغالگر و آمریکا است. درواقع شعاری است وارداتی و از تلقینا‌ت خارجی‌ها است. 
پس در فضای کنونی که به‌ویژه در ابعاد رسانه‌ای به‌گونه‌ای طراحی‌شده تاامید به‌آینده راکمرنگ کنند وپیگیرانه ازرهگذر کوشش‌های رسانه‌ای به زمینه‌سازی و هدایت این ویروس خسارت‌زا مشغول‌اند‌، با عبرت‌گرفتن از حال‌و‌روز سوریه پس از حدود  ۱۰ روز از ورود نیروهای مسلح [که از در سازش با آنها درآمد] باز‌هم باید رهنمود رهبر معظم انقلاب را چراغ راه‌مان کنیم که هزینه سازش از مقاومت بیشتر است. به‌عبارتی، رژیم اشغالگر و آمریکا در ‌بازه‌ای به‌طول ۱۴ ماه و با صرف هزینه سنگین و زدوخورد (به غیر از کنشگری‌های پیشین) نتوانستند به اهداف مورد نظرشان برسند اما اکنون به ۶۰۰ تا ۷۰۰نقطه استراتژیک و مهم سوریه تاختند و دست یازیدند و نه‌تنها به مراکز و زیرساخت‌های نظامی، حتی موسسات پژوهشی، کشاورزی، تحقیقاتی و تاسیسات نیروگاهی و... را نیز کوبیدند! که فقط یکی از خسارت‌های عمده این سازشکاری را می‌توان در اعلامیه بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول دید که اقتصاد سوریه از رتبه ۶۸ به ۱۲۷ جهان فرو افتاده است. این هشداری است برای ما! تا آگاه باشیم که دشمن ما گوش‌به‌زنگ است، همیشه بیدار و درکار است و با استفاده ازغفلت ماضربه‌هایی می‌زند که خودمان هم باورمان نمی‌شود! و غافلگیر می‌شویم ! مسئولان و مردم بایستی به‌هوش باشند و با رصد داده‌های رسانه‌ای و بررسی‌ آنها حواس‌شان باشد تا دشمن از رهگذر موج‌سازی خبری و اطلاع‌رسانی نادرست برای خود جای پایی فراهم نکند تا دل میهن پاک ما را خدای‌ناکرده بلرزاند! تاکید دارم باید در جامعه ما امید، زنده باشد و همان‌گونه که رهبرمان گفتند: باید آگاهی و بصیرت را بیش از پیش اشاعه بدهیم و از این درس‌ها و عبرت‌ها برای آینده مبارزاتی محور مقاومت توشه بیندوزیم. ان‌شاا... که در این امر، کامیاب شویم. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها