جدیدترین شماره «فصلنامه پارت» در گرگان منتشر شد

شماره دوازدهم و سیزدهم فصلنامه فرهنگی و اجتماعی پارت در استان گلستان منتشر شد و بر روی پیشخان دکه‌های مطبوعاتی و کتاب‌فروشی‌ها قرار گرفت.
شماره دوازدهم و سیزدهم فصلنامه فرهنگی و اجتماعی پارت در استان گلستان منتشر شد و بر روی پیشخان دکه‌های مطبوعاتی و کتاب‌فروشی‌ها قرار گرفت.
کد خبر: ۱۵۰۲۰۶۶
نویسنده شبیر دائمی

شماره دوازدهم و سیزدهم فصلنامه فرهنگی و اجتماعی پارت به صاحب‌امتیازی و مدیرمسئولی ایرج رمضانی و سردبیری اُم کلثوم کمانگری، با رویکرد فرهنگی و باهدف معرفی بیشتر و بهتر استان گلستان و ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی‌اش بر روی پیشخان دکه‌های مطبوعاتی و کتاب‌فروشی‌ها قرار گرفت.

در این شماره مطالبی با عناوینی چون نسلی در محاصره پیکسل‌ها، نگاهی به عوامل اثرگذار بر موفقیت یادگیری کودکان، زبان مادری، استعفای دیرهنگام و نگاهی به تاریخچه بنای تاریخی کاخ‌موزه شهر گرگان در مطلبی با عنوان «قصر سلطنتی پهلوی‌ها در شهر گرگان» و یادگاری از بی‌مسئولیتی اجتماعی به چشم می‌خورد.

همچنین در بخش دیگری از این شماره فصلنامه نیز مطالبی با محوریت روزنامه‌نگاری به چشم می‌خورد که می‌توان به عناوینی چون به نام نامی ایران و پزشکیان و روزنامه‌نگاران، ترس و روزنامه‌نگاری، زوال روزنامه‌خوانی و فروش کیلویی مطبوعات و آخر خط کجاست، اشاره کرد.

با تورق شماره جدید فصلنامه مقالات و یادداشت‌های اجتماعی و زیست‌محیطی چون ناوَر سند هویتی روستای محمدآباد است و سرزمین خشک، چشم‌های خیس روایتی از بی‌آبی در دیار رودها و زنگ هشدار یک اتفاق غیرمنتظره برای گلستان سبز، بحران آب، پروژه‌های پُرسراب و مهاجران یا مهاجمان دیده می‌شود که قابل‌توجه هستند.

از سویی دیگر و در آستانه دویست و نود و دومین سالگرد تولد مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن ایرانی، مطلبی با عنوان «مختومقلی فراغی، شاعری که از دریاهای عشق و عرفان می‌سرود» به قلم علی گرگانی فعال اجتماعی در کنار مطلبی با عنوان «منزلت ادب و بایدها» به قلم حسین یاقوتی مدیر انتشارات یاقوت سرخ، نویسنده و پژوهشگر گلستانی در فهرست مطالب کتاب محور و مرتبط باهنر نویسندگی دیده می‌شود.

«فرهنگ، جامعه و مدرسه»، «جامعه، ادبیات و اصالت‌ها» و «فرهنگ و اقتصاد» در کنار گفت‌وگویی با زوجی هنری حوزه نمایش با عنوان «تربیت با بازی و خیال» از دیگر مطالب فرهنگ محور با رویکرد آموزشی و تربیتی است که نظرها را به خود جلب می‌کند.

پایان‌بخش فصلنامه و در کنار مطالبی چون «بدرود با طبیب مهربان» و «فوتبال، عشق سال‌های بسیار» مطلبی تبلیغی، ترویجی و آموزشی در حوزه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی با عنوان «عادت به مطالعه؛ درختی که در کودکی کاشته می‌شود» به قلم سید حسن حسینی نژاد، خبرنگار، تسهیلگر و فعال حوزه کتاب و کتاب‌خوانی به چشم می‌خورد که نقش مؤثر بزرگ‌ترها برای شکل‌دهی و تقویت «عادت به مطالعه» در اوان کودکی را تشریح کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

نیازمندی ها