کامران دانشجو، صبح امروز در مراسم بیست و ششمین جشنواره بینالمللی خوارزمی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، گفت: انتظار ما از بنگاههای اقتصادی این است که ارتباط خود را با جشنواره خوارزمی بیشتر کرده و در راستای هدفمندی طرحهای پژوهشی برنامهریزی کنند که البته این کار صورت گرفته ولی باید بیشتر شود.
وی افزود: بیست و ششمین جشنواره خوارزمی درحالی برپا میشود که ملت ایران جشنهای سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب را برگزار میکنند.
وزیر علوم ادامه داد: بیش از ربع قرن از تاریخ برگزاری جشنواره خوارزمی میگذرد و بنده چندین بار دبیر این جشنواره بودهام که از همان زمان بنا بر این بود که جشنواره خوارزمی بینالمللی شود و درحال حاضر این جشنواره در سطح بینالملل به تصویب رسیده است، به طوری که 1625 طرح در 17 گرایش از داخل و 40 کشور خارجی به جشنواره ارسال شده است.
وی یکی از ویژگیهای این جشنواره را تشکیل گروه تخصصی برای انتخاب طرحهای موثق و مؤثر در تولید ملی اعلام کرد.
به گفته دانشجو رسالت جشنواره خوارزمی دیدهبانی علم و فناوری در شناسایی استعدادهای بالقوه و معرفی آن به جامعه است.
وزیر علوم افزود: اگر پژوهش را مبنای دانش و دانایی را مقدمه تعالی بدانیم، باید با نگاه تولیدی نتیجه پژوهش، تعالی کرامت انسانی و خروجی آن تولید ثروت و اقتدار باشد.
وی با بیان اینکه ملت ما اجازه نمیدهد هویت ایرانی ـ اسلامیاش خدشهدار شود، گفت: ما ملتی صلحطلب هستیم، اما غربزدگی و غربگرایی را نمیپذیریم چراکه هویت ایرانی و اسلامی داریم و به آن افتخار میکنیم.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد