پیشنهاد امروز سرآشپز: آش آبغوره

بیشتر خانم‌های ایرانی در پخت انواع آش‌ها و سوپ‌ها مهارت دارند و در هر شهر و روستایی آش‌های محلی زیادی با اسامی گوناگون طبخ می‌کنند. سرآشپز بخش «دیگ و سه‌پایه»، امروز طرز تهیه آش آبغوره را به دوستداران چنین غذایی آموزش می‌دهد که از آش‌های خوشمزه ایرانی به شمار می‌رود.
کد خبر: ۵۴۲۸۹۰


مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان

برنج: 1 لیوان

تره و جعفری: 500 گرم

گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آبغوره: 1 لیوان

نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 1,4 ایوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.

در ظرفی گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز در مقداری روغن تفت داده، همراه با پیازداغ و نعناداغ، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. بگذارید تمام مواد با هم بجوشد و آش جا بیفتد. در انتها آبغوره را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین و سرو کنید.

منبع : سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
برچسب ها: آش آبغوره
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها