دستور پخت:
ابتدا بلغور شسته شده را با شیر مخلوط میکنیم (شیر را به اندازهای اضافه میکنیم که مخلوط غلیظ باشد و شیر اضافی به نظر نرسد).
زردچوبه را به مواد اضافه کرده، مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بلغور بپزد و شیر کاملاً جذب آن شود.
مواد را تکه تکه از هم جدا میکنیم و در برابر آفتاب یا روی بخاری میگذاریم تا کاملا خشک شود.
پس از خشک شدن تکههای بلغور، با استفاده از خردکن آنها را کاملاً خرد کرده، روی پارچهای تمیز پهن میکنیم تا رطوبتشان گرفته شده، کاملاً خشک شوند (در صورت تمایل در این مرحله میتوان مقداری زیره نکوبیده نیز به آن اضافه کرد).
این نوع ترخینه (یا بلغور شیر خشکشده ) را میتوان تا چند ماه در یخچال (البته در ظرف در بسته) نگهداری کرد.
برای تهیه این ترخینه حتماً باید از بلغور دانهریز استفاده کنید. (همشهری)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد