استقبال از ماه رمضان با پیش‌غذای محلی برای سفره افطار

طرز تهیه آش شله مشهدی

آموزش آشپزی

طرز تهیه پیش غذای محلی: آش قلیه گیلان

جام جم سرا: مواد لازم- نخود و لوبیا: از هر کدام یک پیمانه، کشمش: یک پیمانه، گوشت چرخ‌کرده: ۳۵۰ گرم، قیسی: ۱۰۰ گرم، چغندر: یک عدد کوچک، هویج: سه عدد متوسط، سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز: ۷۰۰ گرم، آرد برنج: نصف پیمانه، شکر: نصف فنجان، آرد: یک تا دو قاشق غذا خوری، آبغوره: یک لیوان، نعنا داغ: ۵ قاشق غذا خوری، پیاز: یک عدد ریز خرد شده، نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۶۴۰۴۴

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و بعد بپزید .در نیمه‌های پخت، آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شده و سپس هویج و چغندر نگینی خرد شده و نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود. گوشت را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و آرد مخلوط و سر گنجشکی درست کنید و تفت دهید. قیسی و کشمش را هم تفت دهید و به آش اضافه کنید. سبزی‌ها را پس از پاک کردن و شستن، به آش افزوده و برای چاشنی هم شکر و آبغوره را در انتها اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. آش را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعناداغ تزئین و میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها