مامان! چطور شله‌زرد درست کنم؟

برای بسیاری از خانمهای جوانی که تازه ازدواج کرده‌اند و دیگر باید خودشان غذا بپزند، پیش آمده که حین آشپزی، دست به تلفن شوند و دستور طبخ غذایی را از مادر یا دیگر نزدیکانشان بپرسند. گمان می‌کنیم با آموزش امروز، برای پخت شله زرد نیازی به این کار نداشته باشند.
کد خبر: ۵۴۹۸۶۲

 

برای تهیه شله زرد ابتدا باید مواد آن را آماده کرد.

مواد لازم:

برنج: ۵۰۰ گرم
شکر: نیم تا یک کیلوگرم (بسته به ذائقه)
روغن: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
گلاب: نصف پیمانه
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری


دستور تهیه:

برنج را چندین بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را با ۶ برابر آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، کف برنج را می‌گیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد شکر را اضافه می‌کنیم و مرتب آن را بهم می‌زنیم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را داغ کرده و به آن اضافه می‌کنیم، آنگاه کمی از بادام را کنار گذاشته و مابقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد می‌ریزیم و کاملاً آن را بهم می‌زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را می‌گذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین می‌کنیم.

منبع: کافه ایرانی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها