یتیمچه در هر شهر و نزد هر کسی ممکن است به روشی متفاوت و با موادی دیگر تهیه شود. آنچه در پی آمده، یتیمچه کدوست:
مواد لازم:
کدو: ۹ عدد کوچک
آب: ۱ لیوان
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۷ حبه
نعنا: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را به قطعات کوچ ریز کنید. پس از ریز کردنشان در قابلمه تفت دهید. همان آغاز تف دادن نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی کدوها به اندازه کافی تفت داده شد، آب را اضافه کنید و بگذارید مواد، خوب بپزد تا آب آن خشک شود. کدوها را بکوبید تا یکدست شوند. پس از آن، کدوها را در روغن کم سرخ کنید و به دلخواه، با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ روی غذا را تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد