مواد مورد نیاز:
برنج نیم دانه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۲۵۰ گرم
هل: ۱۰ گرم
شیر: ۲ لیتر
زعفران: به مقدار کم
طرز تهیه:
برنج نیم دانه را ۲-۳ ساعت خیس کنید، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید، سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید، دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همان طور گرم در یک ظرف مستطیل شکل پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید. وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سر سفره بیاورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم